לא משנה אם בחוץ קיץ או חורף, גלידה תמיד היתה ותמיד תישאר אחד הפינוקים הכי גדולים שלי: המרקם, הטעם העשיר והזכרונות של חופש גדול או ימי הכיף עם המשפחה והחברים…



גלידה לא חייבת להיות קינוח מושחת מלא בסוכר מעובד, שומן וחומרים משמרים: אפשר להכין גלידה בבית, בדקות ספורות, מחומרים טריים וללא שומן כלל – בעלות מצחיקה ועם מינימום מאמץ! איך עושים את זה?
- מקלפים, חותכים ומקפיאים מראש פירות שאוהבים. המתאימים ביותר לגלידה הם בננה, מנגו, גויאבה, תאנה, אפרסמון, אנונה או פאפאיה. חשוב להקפיא את הפירות בדרגת בשלות גבוהה!
- לסורבה אפשר להשתמש גם בפירות יער, תותי עץ או תותי שדה קפואים.
- לתוספות: אפשר להשתמש באבקת חרובים, תותי עץ מיובשים, צימוקים, קינמון ועוד כיד הדמיון הטובה…
- מוציאים מהקפאה ל-5 דקות.
- זורקים למעבד המזון ומחכים לקסם שיקרה 🙂
- (אפשר להוסיף פרי בשל אחד או מעט מים לתערובת כדי להחיש את התהליך)
בתיאבון! (פשוט, לא?)


